Szolgáltatások

Dalma
A modern technológiának köszönhetően, olyan eszközök állnak a gyógypedikűrös szakember rendelkezésére, mely eszközökkel könnyedén lehet megoldást találni a lábon lévő problémákra.
 
 

Budai Dalma

gyógypedikűrös szakember

Professzionális, porelszívós pedikűrgéppel dolgozom. 

Miközben a gép csiszol a por 90%át is el tudja szívni így a vendég és a saját egészségemre nincs káros hatással.

A különböző csiszolósapkáknak és frézereknek köszönhetően az esztétikai pedikűr a problémásabb sarok, talpkezelés a cukorbetegek lábápolása, a tyúkszem eltávolítása vagy akár a gombás köröm kezelése is sokkal hatékonyabb és a végeredmény is szebb lesz. Köszönhetően a pedikűrgépnek.

Az alábbi szolgáltatásokban fordulhat nyugodtan hozzám.

 • Tyúkszem

  Fájdalom és duzzanat alakulhat ki a tyúkszem körül. Kényelmetlen érzés lép fel miközben gyalogolunk. Kialakulhat talpon illetve lábujjak között is. Megfelelő eszközökkel a lábápoló el tudja távolítani. Tehermentesítő használata késlelteti az újra kialakulását.

 • Benőtt köröm

  Fájdalmas, piros, gyulladt váladékozó szövetszaporulat. Általában a nagylábujjon fordul elő. Okozhatja helytelen körömvágás, szűk cipő is. Helyes körömvágással illetve köröm szabályozással lehet kezelni a benőtt körmöt.

 • Gombás köröm

  Gyakran előfordul gombás fertőzés a körmökön. A beteg megvastagodott köröm részt el kell távolítani, hogy a megfelelő szérum le tudjon jutni a körömágyig. Rendszeres kezelést igényel.

 • Körömkorrekció

  A körömpótlást akkor is lehet alkalmazni ha esztétikailag zavaró a vendég számára. Ha hiányos körömcsonk található vagy deformálódott, megvastagodott köröm van illetve gombás köröm esetén is.

 • Esztétikai pedikűr

  A talpon, sarkon lévő bőrkeményedések eltávolítása köröm és bőrvágás a feladat. Rendszeres kezelést igényelésével orvosolható a probléma.

 • Gyógypedikűr

  A gyógypedikűr is tartalmazza ugyanezt. A különbség, hogy elsősorban egészségügyi célokat szolgál. Ide tartoznak már a tyúkszem eltávolítás, gombás köröm kezelése, vadhús kezelés, benőtt körömsarok eltávolítása körömprotézis készítése illetve a körömszabályozás is.

 • Körömszabályozás

  A benőtt köröm visszatérő probléma lehet. A körömszélek a körömsáncba fúródva fájdalmat okoz és gyulladásban tartja azt. Benőtt köröm illetve csőköröm esetében is szabályozni lehet a köröm növekedési irányát. A köröm széleit kiemeli és kihúzza a szabályzó arra "tanítva" ezzel a körmöt, hogy a megfelelő irányba növekedjen. Ezzel megszűnik a köröm benövése és a gyulladás is. A körömszabályozás hasonlóképpen működik, mint a fogszabályozás csak itt a körömre kerül fel a szabályzó.

A gyógyászati lábápolásban csak akkor tudunk 100%-ot teljesíteni, ha a vendég az otthoni kezelési útmutatót elfogadja és végrehajtja.

A weboldalt készítette

BodaLDesign.hu